LUNCH
14/03 - 15/03 (voorbeeldmenu)
kalfstartaar, tuinbonen, salade
of
crème van pompoen, tuinbonen, pecorino, walnoot (v)
-------------------
fusilli lunghi, palmkoolpesto, stracchino (v)
of
spaghetti, pijlinktvis, citroen, kerstomaat
tijdens de lunch serveren wij uitsluitend deze formule.
voor- en hoofdgerecht 28/pp, vegetarische optie steeds mogelijk
elke week een nieuwe lunch (di of woe online)
bij ernstige allergieën gelieve contact op te nemen bij reservatie.
bijna al onze gerechten bevatten (sporen van) gluten, look, ui.
indien wij niets op voorhand weten of indien het onmogelijk is om bepaalde aanpassingen tegemoet te komen, kunnen wij helaas geen alternatief voorzien.
DINER
ANTIPASTI
carne salata, salsa verde, radijs, erwtjes 17
burratina, asperges, parmigiano (v) 16
gekonfijte skrei, puntarelle, kappertjes, peterselie- olie 17
gebrande bloemkool, pecorino, geroosterde amandel (v) 16
PASTI
lumache daslookpesto, broccolini, ricotta salata (v) 24
spaghetti alla puttanesca met taggiasche olijven, ansjovis, kappers uit Pantelleria, broodkruim 25
orecchiette asperges, boter, look, peterselie (v) 26
spaghetti aglio, olio e peperoncini, agretti, tartaar van zeebaars 28
buccatini all' ammatriciana 24
gnocchi sarde alla campidanese, ragout, varkensvlees, croutons 25
dolci
volgens aanbod 7-12